Appareils et accessoires
Rosemary and eschalot gravy
Prép. 10min
Total 30min
300 g
Ingrédients
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 300 g
Sodium
798.5 mg
Protides
13.5 g
Calories
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Lipides
54.9 g
Fibre
16.2 g
Graisses saturées
27.7 g
Glucides
88 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mint sauce
5min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Curried almonds
25min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Beef brisket chilli con carne
7h
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Traditional gravy
25min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Pea and ham soup
2h 20min