Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
TM6

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache

  • 285 g Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    ou 285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • 105 g whipping cream
  • 60 g fresh raspberries
  • 15 g glucose syrup (see Tip)

Chocolate Pastry Dough

  • 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
  • 140 g icing sugar
  • 60 g almond flour
  • 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
  • ⅛ tsp salt
  • 170 g butter, unsalted, diced, chilled
  • 1 egg, large
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp water, cold

Assembly

  • sugar sprinkles, coloured (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1975 kJ / 472 kcal
Protides
9 g
Glucides
55 g
Lipides
26 g
Graisses saturées
14 g
Fibre
5 g
Sodium
89 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives