Appareils et accessoires
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
Prép. 15min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
milk30 g
-
white vinegar½ tsp
-
walnut, shelled40 g
-
butter cut in pieces30 g
-
brown sugar110 g
-
mixed seeds2 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
carrots cut in pieces110 g
-
plain flour120 g
-
eggs2
-
baking soda¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
sunflower oil60 g
-
natural vanilla extract (optionnel)½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
161.1 mg
Protides
6.6 g
Calories
1320.8 kJ /
315.7 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nester TM7
30 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Sticky Rice
5h
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Pas d’évaluation
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Creamy pistachio pasta
40min
Salt Bread
2h