Appareils et accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prép. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingrédients
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (optionnel)3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
234 mg
Protides
9 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Matcha Granola Muffins
25 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Almond Milk
1 h 20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1 h 15 min
Nut Milk (TM6 Metric)
10 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 h
Superfood Breakfast Muffins
1 h
Cranberry Almond Cookies
1 h 20 min