Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Protides
- 3.6 g
- Glucides
- 30.3 g
- Lipides
- 19.1 g
- Graisses saturées
- 11.9 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 47.9 mg
Recettes alternatives
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Meringues
5 godz.
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55 min
Lemonade scones
25 min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Pavlova
6h
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min