Appareils et accessoires
Kedgeree
Prép. 20min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
large onion cut into halves1
-
curry powder (see Tips)1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salted butter50 g
-
water1000 g
-
long grain white rice300 g
-
dried bay leaf1
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
eggs4
-
potato cut into small cubes (1 cm)1
-
smoked haddock or other smoked fish (see Tips)400 - 500 g
-
lemon wedges, to serve
-
ground black pepper to taste
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
987.2 mg
Protides
27.3 g
Calories
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
49.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy beef curry
1h 15min
Chilli with rice
50min
Leek and Potato Soup
40min
Kedgeree
45min
Cottage pie
1h 30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3h
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Easy lamb hotpot
2h
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min