Appareils et accessoires
Karamel parfait
Prép. 20min
Total 7h
10 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1801 kJ /
430 kcal
Lipides
33 g
Fibre
0.6 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Lemon curd
20min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Koffiedessert
15min
Amaretti van abrikoos
40min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation