Appareils et accessoires
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Prép. 25min
Total 1h 10min
10 porties
Ingrédients
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (optionnel)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
423.8 mg
Protides
18.7 g
Calories
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Lipides
18 g
Fibre
16.8 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
64.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Havermoutrepen met kaas
45min
Mousse van tonijn
10min
Zweedse worteltaart
2h
Creatief Basisbrood
45min
Snelle brownie
25min
Koolsla
10min
Snel brood
50min