Liver cake

Liver cake

4.3 3 évaluations
Prép. 45min
Total 1h 50min
8 portions

Ingrédients

Liver pancakes
  • chicken livers
    600 g
  • eggs
    2
  • plain flour
    50 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • vegetable oil to fry
Filling
  • onion cut into quarters
    160 g
  • carrot cut into slices
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • vegetable oil
    40 g
  • tomato sauce (see Tips)
    85 g
  • mayonnaise (see Tips)
    100 g
Assembly
  • mayonnaise (see Tips)
    20 g
  • fresh dill leaves only, to serve (see Tips)
  • green capsicum deseeded and cut into cubes (0.5 cm)
    50 g
  • red capsicum deseeded and cut into cubes (0.5 cm)
    50 g

Niveau

difficile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 333.2 mg
Protides 15.3 g
Calories 1239.1 kJ / 296.1 kcal
Lipides 21.4 g
Fibre 1.3 g
Graisses saturées 3.6 g
Glucides 10.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...