Appareils et accessoires
Chicken and caramelised onion sausages
Prép. 30min
Total 1h 5min
20 portions
Ingrédients
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)2000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm)100 g
Caramelised onion
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges250 g
-
fresh long red chilli cut into pieces½
-
light brown sugar100 g
-
red wine vinegar100 g
-
salt1 tsp
Chicken sausage
-
sea salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tbsp
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
411.2 mg
Protides
15 g
Calories
801.9 kJ /
191.7 kcal
Lipides
12.3 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sayur Asem
Keine Bewertungen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Umami Paste
5 Min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 Std. 10 Min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 Min
Tandoori chicken
1 Std. 35 Min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Keine Bewertungen
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Kashmiri garlic naan
1 Std. 50 Min
Italian sausages
40 Min