English Brunch

English Brunch

4.5 2 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • medium eggs chilled
    6
  • plum tomatoes quartered
    200 g
  • water
    100 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • olive oil
    40 g
  • caster sugar
    5 g
  • tomato purée
    10 g
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • cannellini beans, tinned drained
    200 g
  • brown mushrooms, fresh quartered
    100 g
  • onions sliced (3 mm thick)
    150 g
  • pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)
    200 g
  • dried thyme
    ½ tsp
  • sliced white bread toasted, for serving
  • fresh mixed herbs for garnishing
  • cherry tomatoes
    120 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 810.1 mg
Protides 22.8 g
Calories 1865.2 kJ / 445.8 kcal
Lipides 30.4 g
Fibre 5.4 g
Graisses saturées 7.5 g
Glucides 22.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...