Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1900 g water
- 6 medium eggs
- roast poultry leftovers (carcass, meat, skin and bones) (see tips)
- 3 - 5 garlic cloves (see tip)
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm, see tip)
- 15 g vegetable oil
- ½ - 1 tsp Chinese five spice powder (see tip)
- 2 pinches salt (see tip), plus ¾ tsp
- 70 g leeks, cut in pieces (5 cm)
- 140 g celeriac, cut in pieces (3-5 cm)
- 1 cinnamon stick
- 3 cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved and deseeded (see tip), plus extra sliced for serving
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) (see tip)
- ¼ - ½ tsp black peppercorns (see tip)
- ¾ tsp salt
- 400 g dried rice noodles (e.g. pho or vermicelli)
- 20 - 30 g soy sauce, to taste
- 15 - 25 g fish sauce, to taste
- water, for cooking noodles
- 50 g fresh baby spinach, for serving
- spring onion, sliced (3 mm), for serving
- fresh mung beansprouts, for serving
- lime, cut in wedges, for serving
- 6 tsp sesame seeds, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 62 g
- Lipides
- 18 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 917 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Middle Eastern Brunch
1h 20 min
Cumin Rice
25 min
Potato, Pea and Onion Samosa
1 Std. 35 Min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Ras el Hanout
15min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1h
Chimichurri Roast Chicken
1h 20 min
Ghee Rice
1h 15min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min