Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

4.0 10 évaluations
Prép. 20min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • water
    800 g
  • jasmine rice
    200 g
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
    800 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • soy sauce
    20 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • seitan sliced (approx. 5 mm)
    130 g
  • sesame oil
    20 g
  • spring onions (optionnel) thinly sliced (2-3 mm)
    10 g
  • sesame seeds (optionnel) for serving
    1 Tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1291 mg
Protides 19.5 g
Calories 1954 kJ / 467 kcal
Lipides 12.5 g
Fibre 7.8 g
Graisses saturées 1.5 g
Glucides 68.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...