Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
TM6 TM5 TM31

Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric

4.3 (64 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 80 g dairy-free milk of choice (unsweetened)
  • 50 g dairy-free spread (eg. dairy-free margarine)
  • ½ tsp caster sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp olive oil
  • 200 g white button mushroom, fresh, halved
  • 1 Tbsp garam masala
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ tsp chilli powder
  • ¼ tsp ground turmeric

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1061.6 kJ / 253.7 kcal
Protides
7.7 g
Glucides
17.5 g
Lipides
18.9 g
Graisses saturées
3.8 g
Fibre
6.2 g
Sodium
1209.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives