Vegetable and Seaweed Tartare

Vegetable and Seaweed Tartare

4.0 2 évaluations
Prép. 25min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • water
    300 g
  • green beans finely diced (approx. 5 mm)
    250 g
  • red pepper finely diced (approx. 5 mm)
    130 g
  • aubergine finely diced (approx. 5 mm)
    130 g
  • courgette finely diced (approx. 5 mm)
    100 g
  • dried mixed seaweed
    4 - 5 Tbsp
  • water for soaking
  • garlic clove
    ½
  • red onions quartered
    40 g
  • shallot halved
    40 g
  • pickled capers
    10 g
  • pickled gherkins cut in pieces
    50 g
  • olive oil
    30 g
  • toasted sesame oil
    10 g
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh parsley roughly chopped, for serving
  • sesame seeds for serving

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 438 mg
Protides 2 g
Calories 409 kJ / 98 kcal
Lipides 7 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 1 g
Glucides 8.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...