Versions compatibles
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Potatoes
- 800 g water, hot
- 900 g new potatoes
Mushroom Wellington
- 2 Tbsp olive oil, plus 40 g
- 4 portobello mushrooms
- 600 g carrots, peeled, cut in batons (7 cm long)
- 600 g onions, quartered
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 10 g fresh thyme leaves
Maple-glazed Carrots
- 4 Tbsp olive oil
- 4 Tbsp maple syrup
- 4 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Smashed Crispy New Potatoes and Mushroom Wellington
- 300 g fresh baby spinach
- 3 Tbsp olive oil
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled (vegan)
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp dairy-free milk of choice
- 1 tsp neutral oil (e.g. peanut oil)
- 1 tsp maple syrup
Creamy Mushroom Gravy
- 1 tsp olive oil
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, halved
- 300 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Dijon mustard
- 250 g dairy-free cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3146 kJ / 752 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 85 g
- Lipides
- 40 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 12 g
- Sodium
- 2791 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mushroom Stroganoff
30 min
Vegan Gravy
45 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Seitan
40 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h