Appareils et accessoires
Butternut Squash Masala Dosa
Prép. 40min
Total 11h 30min
4 portions
Ingrédients
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (optionnel) vegan (see tip)150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
433 mg
Protides
6 g
Calories
1283 kJ /
309 kcal
Lipides
21 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Kitchen
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Palak Paneer
45 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Seitan Pie
2 Std. 10 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Aloo Beetroot Tikki
1 Std.
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 Min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min
Dhokla
30 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min