
Appareils et accessoires
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
Prép. 30min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
Fish and Marinade
-
roasted peanuts, salted50 g
-
garlic cloves2
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces (approx. 3 cm)20 g
-
fresh makrut lime leaves (see tip)4
-
coconut cream50 g
-
Thai red curry paste40 g
-
red snapper fillets skin on (200-250 g each)4
Salad
-
lime juice15 g
-
salt1 tsp
-
agave syrup40 g
-
cos lettuce cut in pieces (approx. 1 cm slices)200 g
-
cucumber sliced (approx. 3 mm)100 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped10 g
-
fresh chillies thinly sliced (3 mm) (optional)1 - 2
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fresh lemon grass white part only, thinly sliced (approx. 2 mm)10 g
Garnish
-
lime cut in wedges1
-
fresh coriander leaves roughly chopped10 g
-
fresh chilli (optionnel) thinly sliced (2 mm)1
Infos nut. par 1 portion
Calories
419 kcal /
1754 kJ
Protides
48 g
Lipides
15 g
Glucides
28 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
5.4 g
Sodium
763 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Catch of the Day
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande