Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Turmeric Dressing
10min
Teriyaki Chicken
1h
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45min
Creamed Spinach
30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min