Miso fish with green beans and chickpea puree

Miso fish with green beans and chickpea puree

3.5 2 évaluations
Prép. 20min
Total 3h
4 portions

Ingrédients

  • miso paste
    50 g
  • sugar
    30 g
  • honey
    1 tbsp
    1 tbsp mirin
  • white wine
    2 tbsp
    2 tbsp sake
  • soy sauce
    1 tbsp
  • sesame oil
    4 tbsp
  • white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
    4
  • vegetable oil plus extra for greasing
    30 g
  • fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)
    200 g
    200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)
    800 g
  • water
    300 g
  • salt
    ½ tsp
  • fresh root ginger cut in slices (2 mm)
    10 g
  • green beans, fresh or frozen
    300 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1628.6 mg
Protides 46.3 g
Calories 2663 kJ / 636.5 kcal
Lipides 29 g
Fibre 12.9 g
Graisses saturées 4 g
Glucides 51.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...