Madurese Chicken Satay
TM6 TM5 TM31

Madurese Chicken Satay

5.0 ( 1 évaluation )

Ingrédients

Chicken Satay

  • 600 g chicken leg meat, skinless, boneless cut in cubes (2 cm)
  • 70 g Indonesian white spice paste room temperature
  • 60 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
  • ½ tsp chicken stock powder
  • ½ tsp salt adjust to taste
  • ¼ tsp ground white pepper adjust to taste

Peanut Sauce

  • 120 g toasted peanuts (see tip)
  • 50 g Indonesian white spice paste room temperature
  • 25 g fresh red curly chillies cut in halves
  • 25 g vegetable oil
  • 20 g palm sugar
  • 65 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
  • 10 g sugar
  • 5 fresh kaffir lime leaves cut in thin slices
  • 500 g water
  • ½ tsp chicken stock powder
  • ½ tsp salt adjust to taste
  • ½ tsp ground white pepper adjust to taste
  • 30 g crispy fried shallots
  • 3 limau lime juice only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1069 kcal / 4471 kJ
Protides
54 g
Lipides
69 g
Glucides
70 g
Fibre
16 g
Graisses saturées
17 g
Sodium
3286 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives