Madurese Chicken Satay

Madurese Chicken Satay

5.0 4 évaluations
Prép. 5min
Total 1h 30min
3 portions

Ingrédients

Chicken Satay
  • chicken leg meat, skinless, boneless cut in cubes (2 cm)
    600 g
  • Indonesian white spice paste room temperature
    70 g
  • sweet soy sauce (Kecap Manis)
    60 g
  • chicken stock powder
    ½ tsp
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • ground white pepper adjust to taste
    ¼ tsp
Peanut Sauce
  • toasted peanuts (see tip)
    120 g
  • Indonesian white spice paste room temperature
    50 g
  • fresh red curly chillies cut in halves
    25 g
  • vegetable oil
    25 g
  • palm sugar
    20 g
  • sweet soy sauce (Kecap Manis)
    65 g
  • sugar
    10 g
  • fresh kaffir lime leaves cut in thin slices
    5
  • water
    500 g
  • chicken stock powder
    ½ tsp
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • ground white pepper adjust to taste
    ½ tsp
  • crispy fried shallots
    30 g
  • limau lime juice only
    3

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 3286 mg
Protides 54 g
Calories 4471 kJ / 1069 kcal
Lipides 69 g
Fibre 16 g
Graisses saturées 17 g
Glucides 70 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...