Appareils et accessoires
Migas with Padrón Peppers
Prép. 20min
Total 30min
12 portions
Ingrédients
-
water70 g
-
stale bread rolls cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
olive oil100 g
-
garlic cloves8
-
pancetta cubed120 g
-
pimiento de Padrón (Padron peppers)100 g
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
hot paprika1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
727.5 mg
Protides
9.5 g
Calories
1114 kJ /
266 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
21.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Community Stars Showcase Vol. 2
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Puttanesca Penne
50 Min
Salsa Brava
10 Min
Popcorn Verrines
1 Std. 30 Min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 Std. 30 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Tzatziki
20 Min
Struffoli (Italy)
1 Std. 10 Min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 Min
Bucatini amatriciana
45 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min