Appareils et accessoires
Migas with Padrón Peppers
Prép. 20min
Total 30min
12 portions
Ingrédients
-
water70 g
-
stale bread rolls cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
olive oil100 g
-
garlic cloves8
-
pancetta cubed120 g
-
pimiento de Padrón (Padron peppers)100 g
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
hot paprika1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
727.5 mg
Protides
9.5 g
Calories
1114 kJ /
266 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
21.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Community Stars Showcase Vol. 2
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean octopus salad
40min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Pas d’évaluation
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Steamed eggs sunny side up
15min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Porcini Mushroom Risotto
35min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Mini pizzas
1h 30min