Appareils et accessoires
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
broccoli florets140 g
-
vegan cream cheese225 g
-
cashew nuts140 g
-
dairy-free milk of choice unsweetened180 g
-
lemon juice15 g
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
739 mg
Protides
10.7 g
Calories
1125.7 kJ /
269 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
16.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dip It or Spread It
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2h 30min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Vegan Aioli
5min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Paella with kidney beans
55min
Colourful Quinoa Salad
40min
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Lentil Hummus
10min