Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
TM6

Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric

3.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 255 g cashew nuts
  • water to soak
  • 170 g butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)
  • 450 g vegetable broth
    ou 450 g water plus 2 tsp vegetable stock paste
  • 60 g nutritional yeast
  • 170 g extra virgin olive oil
  • 45 g apple cider vinegar
  • 1 tbsp chilli powder
  • 1 ½ tsp dried cayenne pepper flakes
  • ½ - 1 tsp salt to taste
  • tortilla chips
  • guacamole to garnish
  • pico de gallo to garnish
  • fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
  • fresh cilantro chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 gram
Calories
76.1 kcal / 318.3 kJ
Protides
1.9 g
Lipides
6.8 g
Glucides
2.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.1 g
Sodium
50.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives