Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Protides
- 58 g
- Glucides
- 40.5 g
- Lipides
- 51.8 g
- Graisses saturées
- 13.8 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 693.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef Stroganoff
40 min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9h
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10 min
Cranberry Sauce
1h
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Frozen Fruit Sorbet (TM6)
5 min
Creole Style Jambalaya
1h 10 min