Split Pea Soup

Split Pea Soup

4.6 22 évaluations
Prép. 10min
Total 2h 10min
6 portions

Ingrédients

  • pork belly (cured, salted)
    100 g
  • cold water to soak
  • onions halved
    150 g
  • carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • water
    900 g
  • lemon juice
    1 tsp
  • yellow split peas rinsed and drained
    250 g
  • celery leaves chopped
    20 g
  • dried bay leaf
    1
  • dried savory
    1 tsp
    1 tbsp fresh savory, chopped
  • salted herbs to season, to taste (see Tip)
    2 tsp
  • ground black pepper to season, to taste
  • salt to season, to taste (see Tip)
    ½ - 1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1006.8 mg
Protides 12.2 g
Calories 1192.7 kJ / 285.1 kcal
Lipides 12.7 g
Fibre 12.2 g
Graisses saturées 3.7 g
Glucides 19.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...