Appareils et accessoires
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Prép. 10min
Total 20min
24 pieces
Ingrédients
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
1 oz plain yogurtsour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (optionnel) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
284.5 mg
Protides
5.4 g
Calories
662.8 kJ /
158.4 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Step into Spring
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut and Banana Smoothie
5min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Noodle Kugel
55min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Tropical Smoothie
5min
Chicken Salad Sandwich
15min
Chili Taco Dip
1h
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min