Appareils et accessoires
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Prép. 25min
Total 50min
10 portions
Ingrédients
-
potatoes cut into large, uniform pieces21 oz
-
water25 oz
-
yellow onions quartered7 oz
-
olive oil11 oz
-
6 large eggsmedium eggs8
-
baking powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
grated mozzarella cheese5 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
579.2 mg
Protides
11.9 g
Calories
2036.6 kJ /
486.8 kcal
Lipides
43.4 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
13.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Meatball Subs
55min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chicken Étouffée
1h 25min
Beef Stroganoff
40min
Teriyaki Chicken
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Scalloped Potatoes
2h 30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Meatloaf
1h 20min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min