Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů jarní cibulky, 3 kusy
- 20 gramů olivového oleje
- 2 snítky čerstvé máty
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla
- 1 čajová lžička mořské soli, hrubé
- 1 špetka pepře, mletého
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 982 kJ / 235 kcal
- Protides
- 10.6 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 11.7 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35 phút
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 phút
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35 phút
Žampióny plněné kysaným zelím
40 phút
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 phút
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 phút
Pivní rizoto s houbami
45 phút
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40 phút
Kynuté knedlíky trochu jinak
1h
Houbovo-smetanová omáčka
30 phút