Appareils et accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optionnel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
623.7 mg
Protides
5.5 g
Calories
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Pico de Gallo
Brak ocen
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 godz. 20 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Brak ocen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 godz.
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Garnaalkroketten
Brak ocen