Appareils et accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Smoothie trio
10min
Gestoomde spinaziecake
35min
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation