Appareils et accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1803 kJ /
431 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
67.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Kweeperentaart
8h
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Quiche met kool en broccoli
1h 30min