Appareils et accessoires
Egg Pudding With Passion Fruit
Prép. 20min
Total 5h 20min
4 portions
Ingrédients
Syrup
-
caster sugar400 g
-
water200 g
Passion fruit pudding
-
caster sugar80 g
-
egg yolks (approx. 210 g)12 g
-
water800 g
-
passion fruit pulp only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
4 g
Fibre
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Tapenade
10min
Panna Cotta
6h 15min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24h 15min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20min
Bao buns
Pas d’évaluation
Vegetarian Curry
40min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11h 5min
Strawberry Cheesecake Shots
15min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Far Breton with prunes
2h