Appareils et accessoires
Beef spezzatino
Prép. 20min
Total 1h 45min
2 portions
Ingrédients
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves2 - 3
-
brown onion cut into halves½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (3 cm)40 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
carrot cut into slices (1-2 cm)1
-
celery stalk cut into slices (1-2 cm)1
-
Meat stock paste (see Tips)2 tsp
-
canned diced tomatoes200 g
-
dry white wine100 g
-
water50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
984.9 mg
Protides
53.4 g
Calories
2337.4 kJ /
558.7 kcal
Lipides
29.1 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken with creamy vegetable sauce
35 dk
Beef Burgundy
1sa 45 dk
Lamb spezzatino
1sa 45 dk
Chicken cacciatore
50 dk
Meatloaf with mushroom sauce
1sa 15 dk
Beef stroganoff
35 dk
Hungarian goulash
1sa 30 dk
Beef "Burgundy"
40 dk
Tomato basil chicken stew
35 dk
Beef cobbler with polenta dumplings
1sa 30 dk
Beef ragu
1sa 25 dk
Apricot chicken risotto
30 dk