Appareils et accessoires
Spice-rubbed chicken with maple glaze
Prép. 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
garlic flakes¼ tsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
skinless chicken breast fillets (approx 400-500 g) (see Tips)2
-
water100 g
-
pure maple syrup80 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
frozen green peas defrosted50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
273.6 mg
Protides
42.1 g
Calories
1456.1 kJ /
348 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50min
Beef ragu
1h 25min
Beef stroganoff
35min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Beef "Burgundy"
40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Chicken and warm potato salad
55min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Beef spezzatino
1h 45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Apricot chicken risotto
30min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min