
Appareils et accessoires
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
543 kcal /
2273 kJ
Protides
15 g
Lipides
19 g
Glucides
76 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
776 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix Cutter (TM5)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande