Appareils et accessoires
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
776 mg
Protides
15 g
Calories
2273 kJ /
543 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pesto Star Bread
2h 50min
Cheese Biscuits
30min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Aperol spritz sorbet
Pas d’évaluation
Ratatouille Galette
1h 30min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Tomato Focaccia
3h
Pitta Bread
2h
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1h 45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Turkish Flatbreads
2h 10min