Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin

Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin

Pas d’évaluation
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

  • butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube
    800 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots cut in pieces
    60 g
  • unsalted butter in pieces, plus extra to grease
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • gochujang (Korean chilli paste)
    60 g
  • light soy sauce
    20 g
  • salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • mozzarella cheese grated
    400 g
    cheddar cheese, grated

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1082.2 mg
Protides 23.9 g
Calories 997.9 kJ / 238.5 kcal
Lipides 7.4 g
Fibre 4.8 g
Graisses saturées 3.7 g
Glucides 22.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...