Appareils et accessoires
Potato and Rosemary Flatbread
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
776 mg
Protides
15 g
Calories
2273 kJ /
543 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Non-alcoholic Christmas Punch
10min
Italian butter
10min
Garlic and Thyme Crackers
1h 10min
Endless Variations Bread
45min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Citrus Oil
50min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1h 30min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Mistletoe Matcha Bread
2h 30min