Appareils et accessoires
Potato and Rosemary Flatbread
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
776 mg
Protides
15 g
Calories
2273 kJ /
543 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Keine Bewertungen
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1 Std. 30 Min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 Std. 30 Min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 Std. 50 Min
Potato Pancakes
45 Min
Quick fruit sponge
35 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min