Appareils et accessoires
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Prép. 10min
Total 1h 25min
4 portions
Ingrédients
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
843.4 mg
Protides
20.2 g
Calories
1653.9 kJ /
395.3 kcal
Lipides
13.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
43.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simon Rogan
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tuscan Bean Soup
50min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Pas d’évaluation
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15min
Sausage and Fennel Orzotto
50min