Mushroom Wellingtons

Mushroom Wellingtons

4.0 4 évaluations
Prép. 1h
Total 2h 30min
4 portions

Ingrédients

Quick Puff Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    250 g
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    250 g
  • water ice cold
    110 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Wellingtons
  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • water boiling, for mushrooms
  • fresh portobello mushrooms
    4
  • garlic cloves to taste
    2 - 3
  • chestnut mushrooms halved
    150 g
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil plus 2 Tbsp for frying
    30 g
  • fresh baby spinach
    60 g
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • Camembert thinly sliced (1 cm)
    200 g
  • large egg beaten
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 792 kcal / 3295 kJ
Protides 23 g
Lipides 55 g
Glucides 48 g
Graisses saturées 30 g
Sodium 1100 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...