
Appareils et accessoires
Espresso 'Baked' Beans
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
onions quartered90 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
fresh jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
unsalted butter30 g
-
smoked lean bacon cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
water100 g
-
strong brewed coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste20 - 30 g
-
sugar beet molasses40 g
-
tomato purée40 g
-
vegetable stock paste (homemade - see tips)1 tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
tinned cannellini beans (2 tins), rinsed and drained800 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
247 kcal /
1039 kJ
Protides
14.5 g
Lipides
8.2 g
Glucides
25 g
Fibre
8.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Weekend Brunch
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande