Appareils et accessoires
Flourless Gianduja Cake
Prép. 10min
Total 2h 40min
12 slices
Ingrédients
Gianduja Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
blanched hazelnuts200 g
-
cornflakes gluten free80 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
large eggs separated6
-
caster sugar200 g
-
almond liqueur (optionnel)4 Tbsp
Ganache
-
double cream300 g
-
hazelnut chocolate spread200 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
340.5 mg
Protides
13.5 g
Calories
3219.7 kJ /
769.5 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
30.6 g
Glucides
50.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Best of Easter
28 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9h 15min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1h
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min
Neapolitan Pizza
9h