Appareils et accessoires
Gluten-free Sacher Torte
Prép. 30min
Total 3h 20min
10 slices
Ingrédients
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
365.4 mg
Protides
11.6 g
Calories
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Lipides
31 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
10.5 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sweet Sensations
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Quince Torta
8h
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min