Appareils et accessoires
Smoked Mackerel Watercress Dip
Prép. 5min
Total 5min
400 g
Ingrédients
-
mackerel, smoked skin removed200 g
-
baby watercress stalks removed30 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
ground mustard powder1 tsp
-
nutmeg, ground½ tsp
-
lemon juice15 g
-
sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
11.6 g
Calories
1270 kJ /
304 kcal
Lipides
27.9 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min
Courgetti Carbonara
40min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Hollandaise Sauce
15min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Smoked Salmon Pâté
5min