Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)

Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)

5.0 3 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • fennel halved or quartered to fit in feeder
    200 g
  • leek white part only
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt to taste, plus 1 pinch
    ½ - ¾ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 Tbsp
  • soft goat's cheese
    100 g
  • medium eggs
    2
  • ricotta cheese
    100 g
  • puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
    375 g
    quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)

Infos nut. par 1 portion

Calories 411 kcal / 1719 kJ
Protides 12 g
Lipides 25 g
Glucides 34 g
Fibre 2.9 g
Graisses saturées 11 g
Sodium 612 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...