Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
TM6 TM5

Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
  • 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
  • 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 2 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 5 garlic cloves
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
  • 1 ½ Tbsp Dijon mustard
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 1 ½ tsp smoked paprika
  • 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)

Port Shallot Sauce

  • 30 g olive oil
  • 15 g unsalted butter, diced
  • 1 Tbsp caster sugar
  • 70 g ruby port
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou ½ heaped tsp beef stock paste, homemade
  • 200 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3833 kJ / 916 kcal
Protides
59 g
Glucides
67 g
Lipides
44 g
Graisses saturées
13 g
Fibre
10.7 g
Sodium
1782 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives