Appareils et accessoires
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
334.5 mg
Protides
2.3 g
Calories
967.2 kJ /
231.2 kcal
Lipides
8.6 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
35.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Stilton and Walnut Pâté
5 dk
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1sa 10 dk
Mojito
10 dk
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1sa
Courgetti Carbonara
40 dk
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1sa
Buckwheat Crêpes
45 dk
Gluten-Free Focaccia Bread
1sa
Gluten-free Bruschetta
3sa
Orange Liqueur Zabaglione
15 dk
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1sa
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 dk