Radish Carpaccio with Cod (TM5)

Radish Carpaccio with Cod (TM5)

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • red radishes washed, leaves removed
    300 g
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley cut in pieces
    ½ bunch
    ½ bunch fresh coriander, cut in pieces
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • grated lemon zest
    1 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • olive oil
    90 g
  • toasted pine nuts
    25 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra for serving
    ¼ tsp
  • cod fillets (approx. 150 g each)
    4
    4 white fish fillets, (approx. 150 g each)
  • water
    300 g
  • spring onion thinly sliced, for garnishing
    1
  • baguette for serving
    1

Infos nut. par 1 portions

Calories 692.4 kcal / 2897 kJ
Protides 54.6 g
Lipides 32.7 g
Glucides 44.2 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 5.7 g
Sodium 897.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...