Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)

Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)

3.4 7 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • cumin seeds
    2 tsp
  • coriander seeds
    2 tsp
  • yellow mustard seeds
    1 tsp
  • ground turmeric
    2 tsp
  • fresh coriander stems and roots, leaves reserved (see Tips)
    1 bunch
  • onion cut into quarters
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger cut into pieces
    4 cm
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • cauliflower cut into florets
    750 g
  • water
    350 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    1 tsp
  • red lentils
    115 g
  • cinnamon quill
    1
  • eggs
    4
  • pita bread wholemeal, toasted and cut into quarters, to serve
    1
  • lime cut into wedges, to serve
    1
  • ground black pepper to taste

Infos nut. par 1 portion

Calories 340 kcal / 1417.5 kJ
Protides 20.8 g
Lipides 11.8 g
Glucides 31.5 g
Fibre 10.8 g
Graisses saturées 2.3 g
Sodium 255 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...