Layered Thai green vegetable curry and rice
TM6 TM5 TM31

Layered Thai green vegetable curry and rice

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 200 g jasmine rice well rinsed and drained
  • 240 g boiling water plus extra to soak
  • 120 g Thai green curry paste (see Tip)
  • 760 g coconut cream
  • 7 makrut lime leaves
  • 230 g canned bamboo shoots drained
  • 500 g sweet potato cut into cubes (3 cm)
  • ½ tsp sea salt
  • 50 g fish sauce gluten free if needed
  • 15 g palm sugar grated
  • 200 g fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, shiitake, Swiss brown)
  • 100 g fresh green beans trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 150 g snow peas
  • 3 baby bok choy leaves and stems separated, stems sliced
  • fresh Thai basil or coriander, leaves only, to serve
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
818.6 kcal / 3425.1 kJ
Protides
17 g
Lipides
42.8 g
Glucides
93.6 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
38.1 g
Sodium
1521.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives